venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Shy guy

Heerlijk om ’s avonds in het Vondelpark een uurtje te rennen maar toch jammer wanneer het op het laatst begon te stortregenen. Maud rende met een cynisch lachje de laatste straten naar haar studentenhuis. Ze maakte zonder haast de voordeur open – ze was nu toch al zeiknat – en stapte de hal in. Binnen twee seconden werd de mat drijfnat van haar gedruppel. Ze moest de trap op om bij haar kamer en de badkamer te komen. Eigenlijk moest ze zich gewoon hier uitkleden, de natte bende in een plastic zakje doen en snel naar boven rennen maar ja... in studentenhuizen ben je zelden alleen.

Beneden woonden twee jongens en boven zij en Sjoerd. In hun eigen kamer welteverstaan. Die twee beneden waren een stelletje corpsballen, die haar keer op keer probeerden te versieren. Sjoerd zei altijd alleen beleefd gedag. Keek haar kort aan. Was dus lekker mysterieus en daardoor erg aantrekkelijk.

Ze riep die gasten beneden – als die haar naakt zagen dan leverde dat maanden stomme geintjes op – en kreeg geen antwoord. Sjoerd zou haar niet horen als ze riep dus ze besloot het erop te wagen. Ze stripte tot op haar onderbroek en hemdje, stopte de rest in een plastic tas en liep de trap op. En zoals je altijd zult zien in dit soort situaties; voor ze haar voeten op de overloop kon zetten ging de kamerdeur van Sjoerd open en stapte hij naar buiten.

Ze zag zijn ogen groot worden en zijn mond als in slow motion open gaan. Wenkbrauwen omhoog en zijn gezicht werd helemaal rood. Een moment lang stonden ze elkaar verbouwereerd aan te kijken en toen mompelde hij “het spijt me” en stapte achteruit zijn kamer in. Maud hoorde zichzelf “kut” fluisteren en dwong zich toen om haar kamer in te stappen.

In twee kamers naast elkaar vlakbij het Vondelpark stonden twee ongelukkige mensen met hun rug tegen de muur. Elk dacht zwaar balend aan wat de ander wel niet moest denken. Sjoerd bonkte zachtjes zijn achterhoofd tegen de muur. Maud liet een zachte kreun van frustratie ontsnappen.

Het natte ondergoed ging uit. Ze trok haar enorme ochtendjas aan en ging even op het bed zitten. Ellebogen op knieën, handen in haar. Tot nu toe had ze steeds gedacht dat er nog wel kansen waren voor haar en Sjoerd. Ze kon wanneer ze maar zin had bij hem aankloppen en hem eens mee uit vragen. Ze wist alleen zelf ook wel dat ze wel wilde maar niet durfde. Hij was gewoon net even te leuk. En ze viel altijd op shy guys, zo ook in dit geval dus de kans dat hij een move zou maken was nihil.

Ze schudde haar hoofd als om de nare gedachten en moeilijke gevoelens weg te schudden en pakte lekkere douchegel om zichzelf een beetje mee te verwennen. Ze stapte de gang op en botste bijna tegen Sjoerd aan die in joggingbroek en hemd met een handdoek over zijn schouder overduidelijk ook richting douche ging. Beiden kleurden nu rood en wisten niet waar te kijken. “Sorry, ik wist niet dat jij ook wilde douchen” en “Oh, ga jij maar eerst anders” kwamen er tegelijk uit rollen. Van opgelatenheid begonnen ze allebei wat zenuwachtig te lachen. “We zijn lekker bezig zeg”, zei Sjoerd. In de huidige gedeelde humor durfde ze ineens: “Ga je anders mee douchen?” Ze keek hem aan met de lach nog op haar gezicht maar ernst in haar ogen. Ze zag zijn uitdrukking veranderen. Hij kleurde weer wat rood – ontzettend sexy – en bracht even niets uit. “Ja, graag” zei hij daarna simpelweg. Even aarzelden ze maar Maud nam het voortouw en stapte de badkamer in.

De donkerblauwe betegeling tot aan het plafond zorgde voor een rustgevend donkere ruimte. Alsof het helemaal onder water stond. Het toilet en de wasbak in het begin waren ook van donkerblauw porselein – lang leve de jaren 70. De douche was tegen de achtermuur bevestigd en kon door een gordijn worden afgeschermd. Dat deed Maud dus lekker niet; dan had je veel meer gevoel van ruimte en je kon kaarsjes opsteken op de WC-deksel en het plankje boven de wasbak. Luxe zit hem soms in de kleine dingen.

Ze stak de kaarsen aan met een aansteker en deed daarna de deur op slot en het elektrische licht uit. Sjoerd had zich niet bewogen. Ze zette de douche aan om op te warmen en keerde zich naar hem toe. Een beetje onwennig pakte ze eerst maar eens zijn hand. Ze deed een stap dichterbij en zoende hem. Zijn lippen waren zacht en vol. Ze bewoog even terug en keek in zijn ogen. In deze ruimte waren ze vol en donker. Hij boog naar haar terug en kuste haar aarzelend, trilde een beetje. Ze streek met haar tong langs zijn lippen en probeerde ze te openen. Hij reageerde en hun tongen vonden elkaar.

Haar handen streelden nu zijn gezicht; de jukbeenderen en sterke kaaklijn. Toen trok hij terug. Zij blik was naar beneden gericht en zijn wenkbrauwen fronsden. “Ik heb dit nog nooit gedaan.” Pas seconden na dat hij dat zacht zei keek hij weer naar haar op. Kwetsbaar. Ze keek blijkbaar niet-begrijpend want hij voegde toe “ik heb nog nooit met een meisje gevreeën.” Haar handen lieten zijn gezicht los en als een soort reflex, uit angst vroeg ze of hij soms homo was. Er kwam een voorzichtig lachje op zijn gezicht. Haar angst betekende voor hem dat ze hem graag wou. Hij pakte haar handen en legde ze weer tegen zijn gezicht. “Nee, ik ben gewoon verlegen.”

Ze voelde haar hart vol stromen, met opluchting, met het verlangen hem te beschermen en te beminnen. Ze zoenden vol; zacht en krachtig tegelijk. Haar vingers gleden door zijn haar, pakten hem ze vast om zijn lippen te kunnen sturen. Ze zoende zijn gezicht, zijn hals en zijn schouders. Zijn hemd moest uit, hij stak braaf zijn armen omhoog. Zijn broek kon ook niet aanblijven, tegelijk met zijn onderbroek trok ze die naar beneden. Zij lid wist duidelijk ook wat er ging gebeuren. Niet te geloven dat zij de eerste was die hem zo mocht zien en voelen. Hij stond naakt voor haar en haar ogen verslonden hem. Zijn handen gingen naar de knoop in haar badjas. Vaardig genoeg om hem in een beweging te openen.

De panden vielen open en even wachtte hij, enkel haar schaamhaar, buik en de ruimte tussen haar borsten in zijn beeld. Toen liet hij haar omdraaien en haalde het kledingstuk van haar schouders. Hij gooide het achter zich op de grond en zijn handen streelden haar schouders, rug en voorzichtig haar billen, alsof hij bang was dat dat misschien wat te ver ging. Toen voelde ze hoe hij tegen haar aan ging staan, zijn lichaam over de gehele lengte tegen het hare. Ze draaide zich half om en pakte zijn hand. Ze liepen twee kleine stappen en stonden tegenover elkaar in het warme water. Hij streek even het haar uit zijn ogen en keek toen naar het moois dat er voor hem stond.

Het was heerlijk om te zien hoezeer hij naar haar verlangde. Zijn hand streelde haar nu natte haar en streek het tot het achter haar schouder viel. Hij volgde de lijn van haar hals en gleed langzaam lager naar haar borst. Nog voor hij die zachtjes omvatte veroorzaakte zijn streling al een verstijven van de tepel. Zijn aarzelende liefkozen was onweerstaanbaar. Zijn andere hand durfde nu ook. Nog meer dan dat hij haar probeerde op te winden wilde hij haar ontdekken; weten hoe een vrouwenborst voelt, wat er gebeurd wanneer een mannenhand die aanraakt.

Ze kreunde zachtjes, sloot haar ogen en haar hoofd bewoog een beetje achterover. Een hand streelde nu haar hals die ze als het ware voor hem ontblootte. Hij ontdekte zo voorzichtig elke stukje huid van haar bovenlichaam. Zij respecteerde zijn tempo, hield zich in en streelde zijn borst, zijn rug en toen toch ook zijn billen. Hij volgde haar voorbeeld en liet zijn vingers zacht over en tussen haar billen dwalen. Ze kusten weer, met meer passie deze keer en ze voelde zijn behoefte tussen hen in groeien. Ze pakte zijn rechterhand en leidde die langzaam naar haar gevoeligste plek.

Hij trilde zacht toen ze zijn wijsvinger pakte en die door haar vagina liet glijden. Ze liet hem eindigen bij haar clitoris, maakte met zijn vinger een paar kleine bewegingen en kreunde onwillekeurig. Ze zag begrip in zijn ogen maar begreep niet meteen wat hij deed toen zijn hand de douchekop pakte en hij de wand achter haar begon te besproeien. Toen hij haar daar zachtjes tegen de warme muur aan drukte en de douchekop vervolgens weer op hen richtte begreep ze het.

Ze kon achterover leunen en zo haar benen beter spreiden. Zijn hand legde hij op haar schaamhaar en zijn wijsvinger gleed weer zachtjes door daar vagina naar voren om zo haar clitoris te vinden. Hij begon haar te masseren en werd steeds handiger. Ze voelde hoe haar fysieke opwinding steeds groter werd en nam zachtjes zijn penis in haar handen. Ze streelde zijn ballen, de schacht en ontdekte de eikel. Hij deed zijn best haar te blijven zoenen en haar gevoeligste zone te bewerken maar werd duidelijk erg afgeleid. Ze besloot dat dit veel beter verder kon gaan in een bed.

Zonder aankondiging zette ze de douche uit en gaf hem zijn handdoek. Hij keek wat angstig en ze zei lachend: “maak je geen zorgen, jij gaat met mij mee!” Slecht afgedroogd en botergeil schoten ze snel haar kamer in. Gordijnen dicht en het bed in. Ze gingen dicht tegen elkaar aanliggen en zoenden weer teder. Ze voelde echter haar behoefte aan zijn penis nu heel snel toenemen en haar onderlichaam bewoog steeds wilder tegen hem aan.

Ineens ging hij boven op haar liggen, spreidde haar benen en bracht zijn stijve tot bij haar opening. Hij stootte in een keer naar binnen en ze kreunde hard. Ze hoorde hem laag grommen en voelde hoe hij langzaam tempo begon te maken. Ze sloeg haar benen om hen heen en zette haar hakken tegen zijn stevige billen. Ze begonnen allebei zwoegende geluiden uit te slaan en toen ze hem aankeek zag ze zijn wijde pupillen en vochtige lippen.

Hij kreunde met een grijns op zijn gezicht en kuste haar diep. Ze stopte hem even en draaide zich om op haar buik. Hij steunde op zijn armen en stootte hard en vulde haar geheel. Ze streelde zichzelf en voelde een enorm orgasme opkomen. Ze kwam hem hard tegemoet met haar heupen en kwam. Haar hoge kreten waren maar net verstomd toen ze hem voelde schokken en ingehouden kreunen.

Hijgend en zwetend lag hij bovenop haar. Hij begon kusjes te geven op haar nek en schouder. Ze rolden van elkaar af en ze pakte lachend zijn hand. “Kom maar lover, dan mag je me nu echt schoon wassen!”

AndromedaDit verhaal is 25150 maal gelezen.
Er is 378 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 8.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten